runnin’

Nou, dit was een outfit voordat het weer in eens om sloeg van 10 graden naar (mijn gevoelstemperatuur) -10 graden…

Maar voordat dit een zeikerige post over het weer wordt, waar iedereen het toch al veel te veel over heeft, wilde ik het over mijn nieuwe doel hebben!
Nou ja, beetje opgedrongen doel, haha. Mijn vader organiseert elk jaar met een clubje een hardloopwedstrijd in Bloemendaal. De Lion’s Heuvelloop heet het. Tot nu toe wist ik elk jaar het deelnemerschap te ontwijken door mij als vrijwilliger aan te bieden om foto’s te maken of water flesjes uit te delen. Alleen heeft mijn vader het dit jaar via mijn vriendinnen geregeld om mij zo ver te krijgen.
Het is 5 km, dus het valt op zich mee. Zou je zeggen. Maar niet voor mij. Ik heb tot nu toe al drie keer geoefend en het voelde alsof ik de straat even een paar keer was doorgerend en vervolgens half dood ging. Ik ben ook absoluut geen hardloper, geef mij maar een wielrenfiets dan kan ik zo die 5 km doen. Maar ik ga het proberen! Het is 28 maart dus ik heb nog wel eventjes om te trainen, dus ik ben benieuwd haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

jas – Isabel Marant / trui – Tommy Hilfiger / broek – H&M / schoenen – Asos / hoed – H&M

7 gedachtes over “runnin’

Plaats een reactie