Kranenburgh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Van tijd tot tijd houd ik er wel van om een museum te bezoeken. Deze keer zijn we naar Kranenburgh gegaan, een museum in Bergen. Hier was een tentoonstelling van Joost Zwagerman, de schrijver die een paar maanden geleden zelfmoord heeft gepleegd.

De tentoonstelling is niet per se een ode aan Zwagerman, want voordat hij overleed, hielp hij zelf al twee jaar mee met het voorbereiden van de tentoonstelling.

Maar Zwagerman was dus een schrijver, de rode lijn van de tentoonstelling was door hem bedacht: Silence Out Loud. Door het museum hingen quotes van hem en daar had hij dan schilderijen en foto’s van bekende en onbekende fotografen en schilders bij bedacht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tentoonstelling loopt nog tot 12 juni en is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Bergen is sowieso een super leuk dorp/stad (?) waar je chille lunchplekjes hebt en ook nog best kan shoppen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertenties

3 gedachtes over “Kranenburgh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s