Over mij


Joe! Welkom op mijn blog.

Ik ben Eline Joan, 23 jaar en ik vertoef mijn dagen in Haarlem en Amsterdam. Mijn passie voor mode, begon (als ik mijn moeder moet geloven) al rond mijn tweede en om het een soort uitlaatklep te geven, ben ik deze blog begonnen.
Daarnaast zit ik in mijn vierde jaar van rechtsgeleerdheid aan de UvA. Verder wissel ik elk jaar van sport en naai ik af en toe mijn eigen kledingstukken.

Als je een vraagt hebt of mij over iets anders wil contacten, kan dat via dit mailadres: elinebinnerts@hotmail.nl.

Advertenties

14 gedachtes over “Over mij

  1. sofiesenden zegt:

    Hoi! Ik zie dat jij mijn blog http://www.basimella.wordpress.com volgt, waarvoor ik je graag wil bedanken πŸ™‚ Ik stuur je dit berichtje om te zeggen dat ik een nieuwe blog heb, namelijk http://www.basimella.com! De blog die jij dus volgt zal niet langer geΓΌpdatet worden. Indien je graag de nieuwe blog zou willen volgen, dan kan dat door simpelweg de blog te bezoeken, naar beneden te scrollen op de Home page en je e-mailadres in te vullen. Ik ga binnenkort een giveaway hosten, dus hopelijk wil je daar aan mee doen πŸ™‚ Dankjewel alvast om dit te lezen en hopelijk mag ik je verwelkomen op mijn nieuwe blog, veel liefs – Sofie

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s